Siebren zoekt een Kamer in Wageningen

Siebren zoekt: Een Kamer in Wageningen

  • Kamer
  • Min. 11 m2
  • Man
  • 19 Per direct

Heyy
Ik ben Siebren, 17 jaar, en Ik kom volgend schooljaar in Wageningen studeren ( Internationale Ontwikkelingsstudies op de WUR) en hopelijk ook wonen.

Volgens veel van mijn vrienden ben Ik best grappig dus dat is zeker een plus punt. Ik ben uit mezelf iets meer introvert dan extravert maar Ik zou als huisgenoot altijd openstaan voor een spelletje, een drankje of een potje Mario Kart. Mijn hobby's zijn basketballen, lezen, koken, schrijven (gedichten/korte verhalen) en muziek luisteren. Qua muziek stijl is het bij mij veel hip hop met wat R&B en Indie/Rock er tussen door. Kanye West, Frank Ocean, Kendrick Lamar, Tame Impala, A Tribe Called Quest, Tyler the Creator, om wat namen te noemen.

Ik ben niet een feest beest, maar wel eens een feestje vind Ik erg leuk, vooral als er veel gedanst kan worden. Als huisgenoot zou Ik natuurlijk open staan om te helpen. Koken doe Ik heel graag, schoonmaken wat minder. Een minpunt bij mij is wel dat Ik vaak lang onder de douche sta, maar Ik vind het niet erg om daarvoor wat vroeger op te staan.

Algemene informatie: Siebren
  Man, 21 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Internationale Ontwikkelingsstudies (UNIVERSITEIT)